070 - 386 06 11

info@anthroposvoorburg.nl

Vitaal totaal beweegplan

Vitaal Totaalbeweegplan

Vitaal Totaal is een beweegprogramma voor gemotiveerde mensen die gezond willen leven en dit onder andere middels bewegen willen veranderen om zo weer vrolijk en vitaal te kunnen zijn. Regelmatig bewegen heeft een gunstig effect op de algemene gezondheidstoestand. Dit geldt voor iedereen en zeker voor mensen met overgewicht of een chronische aandoening, zoals Diabetes Mellitus type 2, hart-, vaat-, en longproblemen.

Gezond leven
De rode draad in Vitaal Totaal is leefstijlverandering, waarbij bewegen een vast onderdeel wordt van het dagelijks leven. Tijdens de training wordt gewerkt aan het verbeteren van de conditie en zo nodig gewichtsafname. Ieder doorloopt het beweegprogramma op zijn of haar eigen niveau. Het doel is op een verantwoorde manier plezier krijgen in bewegen.

Wat kun je verwachten?
De intake zal op basis van verwijzing van je huisarts plaatsvinden (eenmalig fysiotherapeutisch consult). Zonder verwijzing wordt een intake bedrag van €45,00 berekend. Er wordt na de intake een programma op maat samengesteld. Dit bestaat uit één keer per week in groepsverband een uur trainen. Ook begeleiden we je in het maken en opbouwen van een persoonlijk activiteitenprogramma, wat je vervolgens zelfstandig de rest van de week kan uitvoeren. Regelmatig worden de trainingsdoelen geëvalueerd en indien nodig aangepast. Je traint op een individuele, veilige en efficiënte manier.

Kosten:
10 rittenkaart €120,00 (12 weken geldig vanaf de 1e training)
Losse les €14,00 

Door Karin van Baaren, fysiotherapeut met specialisatie manuele therapie en sport.

TRAININGSROOSTER Aanmelden