nieuws

Het Laatste Nieuws

GOED nieuws!! 

1 juli 2019

Wij zijn bijzonder blij om u te kunnen mededelen dat Anthropos is verhuizd! Wij zijn sinds kort een samenwerking aan gegaan met huisarts Lies van Gelder (huisartsenpraktijk Werker) en zitten samen onder één dak. Vanaf 1 juli 2019 zijn wij gevestigd in het nieuwe gezondheidscentrum aan de Albertus de Oudelaan 2, 2273 CW, in Voorburg. 

Nieuwe Naam...

1 augustus 2019

Op korte termijn wijzigen wij onze praktijk naam. Houd daarom uw mail, onze website, en facebook dus goed in de gaten. Wij zullen u zo vaak mogelijk op de hoogte zullen houden van alle nieuwe ontwikkelingen.  Tot die tijd kunt u gewoon onze website www.anthroposvoorburg.nl blijven bezoeken en blijven mailen naar info@anthroposvoorburg.nl  

Instagram

21 november 2019

Vanaf vandaag kan u ons ook volgen op Instagram! Volg ons op het account goedfysio. Via onze kanalen zullen we u een kijkje geven in onze wereld. Volgt u ons ook al op Facebook? 

Mark Bukman

1 november 2019

Per 1 november kan u naast fysiotherapie ook voor oefentherapie terecht in de praktijk. Onze collega Mark Bukman kijkt graag met u naar uw houding en helpt u van uw nek, schouder en rugklachten af.