Liza Schreuder

Fysiotherapeut en Sportmasseuse

  Nek klachten
  Lage rug & schouderklachten
  COPD & Post - Covid 
  Claudicatio
  Parkinson
  Sportblessures
  Sportmassage

  Bel of app mij gerust op: 0613111437
  Mail: schreuder@goedfysio.nl

  Graag stel ik mijzelf even voor! Mijn naam is Liza Schreuder en ik ben in 1995 geboren in Den Haag. In 2019 heb ik mijn Bachelor fysiotherapie behaald. De studie heb ik gevolgd aan de hogeschool Utrecht. Mijn specialisatie is fysiotherapie bij klachten in de lage rug en Onderste Extremiteit (heup, knie en enkel). Hiervoor heb ik de sportopleiding gedaan. Tevens heb ik mij gespecialiseerd in bewegingsagogie, sportmassage & sporttaping.

  Naast mijn specialisaties heb ik een topsport carrière gehad in judo en jiu-jitsu. Dit heb ik 13 jaar lang met passie en plezier beoefend. In 2013 heb ik een gouden medaille behaald op het NK jiu-jitsu. Op dit moment train ik voor Hip hop 2 uur in de week en daag ik mijzelf uit in de fitness samen met mijn topsport trainer.

  Mijn passie voor sport komt daarom goed tot zijn recht bij Goedfysio. Naast dat ik jouw fysiotherapeut ben bij Goedfysio, geef ik ook looptraining op woensdag bij Cartouche.

  Mijn missie is om samen tot een behandelplan te komen en u op uw gemak te stellen. Mocht u vragen hebben schroom niet om contact met mij op te nemen!

  Terug