Paul Stoetzer

Fysiotherapeut & manueel therapeut

  • nek & rugklachten
  • ouderenfysiotherapie
  • heupklachten
  • longfysiotherapie (w.o. COPD en cystic fybrosis)

stoetzer@goedfysio.nl

Mijn naam is Paul Stoetzer en ben in 1968 in Den Haag geboren. Mijn opleiding tot Fysiotherapeut heb ik in Den Haag gevolgd en in 1990 afgerond. Daarna, tijdens mijn militaire dienst, heb ik de opleiding tot sportfysiotherapeut bij het IAS afgerond. Het werken in de particuliere praktijk en het begeleiden van atleten bij een atletiekvereniging hebben mij ertoe gebracht om de opleiding tot manueel therapeut te gaan volgen in Amersfoort. In deze parttime opleiding die vier jaar duurt, vindt verdieping plaats van kennis en vaardigheden van het onderzoeken en behandelen van met name aan de wervelkolom gerelateerde klachten.

De afgelopen twintig jaar heb ik mijn werktijd verdeeld over twee deeltijd banen. In Den Haag was ik werkzaam bij een particuliere praktijk als sport- en manueeltherapeut; in Voorburg als fysiotherapeut in de ouderenzorg bij patiënten aan huis en in de verzorgingshuizen.
Sinds 1 september 2011 ben ik verbonden aan Anthropos, Centrum voor Fysiotherapie.
In 2012 heb ik mijn master-opleiding manuele therapie afgerond. Na diverse bestuurlijke functies in het vakgebied ben ik momenteel Penningmeester bij de Nederlandse Vereniging Voor Manuele Therapie. Daarnaast bekleed ik dezelfde functie bij de Stichting Scholing Randstad West.
Het bewegend functioneren van mensen blijft me fascineren; ieder op zijn eigen, individuele manier. 

Terug