Personal training bij Personal Fit Club in Den Haag, Leidschendam–Voorburg en Zoetermeer

Wilt u fitter of slanker worden maar lukt u dit niet alleen? De trainers van Personal Fit Club zijn uw stok achter de deur. Maar ook voor andere wensen of bij het trainen met beperkingen zijn onze personal trainers u graag van dienst.
Als specialist in personal training helpen wij u graag met het behalen van uw doelstellingen in één van onze exclusieve studio’s van de Personal Fit Club. In Voorburg is dit mogelijk op de Parkweg 10. Onder persoonlijke begeleiding traint u één op één met een eigen coach en werkt u aan uw gezondheid. Elk programma is uniek en volledig aangepast aan uw wensen en mogelijkheden.

De trainer zorgt voor een uitdagend en gevarieerd programma, dat hij samen met u  doorloopt. U zult versteld staan van wat u allemaal kan bereiken! U gaat net even dat stukje verder waar u zichzelf niet toe kan zetten.

Voor wie is personal training? Voor iedereen! Denk aan beginners, senioren, ervaren sporters die hun techniek willen verfijnen, mensen die willen oefenen voor een sportevenement, mensen die willen afslanken, enzovoort, enzovoort.... Indien gewenst kunnen wij u helpen in goed overleg met uw fysiotherapeut.

Interesse?
Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Of boek meteen een gratis proefles via onze website.

Personal Fit Club
Parkweg 10, 2271 AJ  Voorburg, T 070 3863400