Suzanne de Jong-van de Molen

dejong@goedfysio.nl

  • Sportblessures
  • Gespecialiseerdin hockey, voetbal en handbal blessures
  • Revalidatie bij knie- en enkelklachten
  • Pees- en spierletsel
  • Echografievan de enkel, knie en schouder
  • Revalidatie na trauma
  • Artrose en TKP

Laat ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Suzanne de Jong-van de Molen en ik ben in 1988 in Leidschendam geboren en opgegroeid. Tijdens de middelbare school wist ik eigenlijk al heel goed wat ik daarna wou gaan doen. Na het behalen van mijn VWO diploma werd ik gelukkig ingeloot en kon ik starten met de opleiding fysiotherapie in Leiden. Sinds het afronden van mijn opleiding in 2011 ben ik werkzaam als fysiotherapeut in de eerste lijn. Na het behalen van mijn diploma kon ik aan de slag bij een praktijk in Den Haag. Daar heb ik met veel plezier gewerkt en was ik naast mijn werkzaamheden op de praktijk ook actief in de sportverzorging bij handbalvereniging Hellas.

Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut ben ik in 2014 gestart met het verzorgen van Personal Training. Hierbij hielp ik cliënten met het behalen van specifieke doelen zoals verbeteren van de conditie, het opbouwen van kracht en/of het verliezen van gewicht. Dit heb ik met veel plezier twee jaar lang ernaast gedaan.

Mijn begeleiding en interesse in sport en de wil om me verder te ontwikkelen in het vak heeft er toe geleid dat ik in 2015 gestart ben met de opleiding Master Sportfysiotherapie in Rotterdam. De opleiding heb ik met veel nieuwe inzichten, kennis en een mooi onderzoek afgerond in juni 2018.

Mijn specialisaties binnen de praktijk zijn sport gerelateerde blessures, knie en enkel blessures, trauma gerelateerde klachten en pees en spierletsel. Sinds 2016 ben ik aangesloten bij Anthropos Fysiotherapie, nu GOED fysio. Met veel passie en plezier zijn we in 2019 een mooi avontuur gestart op Albertus de Oudelaan 2.