Longfysiotherapie

VIDEOCONSULT

  1. U heeft een smartphone of laptop nodig voorzien van een camera functie.
  2. Download de ‘PhysiApp’ in de app store  of ga naar https://www.physitrack.com
  3. U krijgt een e-mail van uw behandelaar  om een videoconsult te starten --> let op! Het kan voorkomen dat deze e-mail als SPAM wordt aangemerkt door uw e-mail programma
  4. Voer uw geboortejaar in samen met de code die u heeft ontvangen via de e-mail van uw behandelaar.
  5. U bent nu ingelogd. Indien u ziet dat uw behandelaar contact met u probeert te leggen, verzoeken we u vriendelijk om dit te accepteren.
  6. De videoconsult vindt plaats op een manier zoals we dat ook in onze praktijk zouden doen. Hiermee verzamelen wij de meest essentiële informatie die we nodig hebben om tot een diagnose te komen en u een advies op maat te kunnen geven.
  7. Onze ervaring is dat we aan de informatie die u aan ons geeft al genoeg hebben om een persoonlijk behandelplan op te stellen. Wanneer we denken genoeg informatie verzameld te hebben, gaan we gelijk over tot behandeling. We gebruiken hiervoor digitale middelen die u kunt terugvinden in de PhysiApp op uw smart telefoon óf op de https://www.physitrack.com site. Hier kunt u allerlei video’s vinden met tekst en spraakuitleg. Superhandig!
  8. U maakt aan het einde van het consult met uw behandelaar een nieuwe afspraak  en  kunt u alvast beginnen met uw herstel!
  9. Tenslotte verzoeken we u vriendelijk om uw legitimatiebewijs voorhanden te hebben voor uw eerste consult.