Sander Boswijk

boswijk@goedfysio.nl

070 386 06 11!

Algemeen Fysiotherapeut

Ik ben Sander Boswijk en ik ben sinds oktober 2023 actief als algemeen fysiotherapeut bij GOEDFysio. Ik ben de opleiding tot fysiotherapeut in 2018 begonnen met het idee mensen te helpen in het behalen van hun (sportieve) doelen. Ik heb zelf een aantal jaar in Cartouche Heren 1 gespeeld en dit in combinatie met veel affiniteit met de sportwereld, leek het mij heel leuk om de minor Sportrevalidatie te volgen. Ook heb ik een half jaar in het HMC stage gelopen. Tijdens deze stage heb ik veel verschillende ziektebeelden gezien, van botbreuken tot centraal neurologische aandoeningen.


Ik heb gemerkt dat de focus vaak gelegd wordt op de klachten die iemand heeft, maar er niet genoeg rekening wordt gehouden met de persoon achter de klacht. In mijn werk als fysiotherapeut probeer ik hier goed op te letten!
Sinds maart 2022 was ik al te vinden bij GOED Fysio waarbij ik op de woensdag- en vrijdagmiddag de medische fitness verzorgde.
Vanaf heden zal ik op maandagavond de loopscholing voor de jeugd van Cartouche verzorgen en op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag werkzaam zijn als algemeen fysiotherapeut


Heeft u klachten? Neem dan vooral contact met mij op via boswijk@goedfysio.nl of bel naar de praktijk op het volgende nummer 070 386 06 11.